SOMMERFEST 2023: EN FEJRING AF DET GODE SAMARBEJDE OG VORES FANTASTISKE MEDARBEJDERE

I fredags havde Ole Jepsen A/S inviteret alle medarbejdere på udflugt i det gode vejr for at fejre årets sommerfest.

Arrangementet blev sat i gang kl. 14:30 ved kontoret i Birkerød, hvor vi i fællesskab begav os afsted mod Bådfarten på Birkerød Sejlklub.

Som altid var der blevet sørget for godt med proviant til turen i form af flamingokasser indeholdende rosévin og sodavand, og med udsigt til en afslappende sejltur på Furesøen satte vores medarbejdere sig godt til rette med fyldte glas, inden der med vind i håret, blev sat kurs ud på vandet.   


Efter en times skøn sejltur med masser af snak og latter, lagde båden til i Holte Havn, hvorfra turen gik videre med tog og metro til hjertet af København. 

Aftenens middag blev indtaget på den anmelderroste restaurant Llama, der er kendt for deres latinamerikanske og mexicanske cuisine.

Til at stille sulten efter eftermiddagens aktiviteter blev der serveret en delevenlig 9-retters family style dinner, der blev indtaget med både velbehag – og en lille smule håndgemæng – af de deltagende parter.   


I takt med både tallerkener og glas blev tømt begyndte spændingen ved bordene langsomt at stige.

For hvad er en fest i Ole Jepsen A/S uden lidt venskabelig konkurrence?

Og hvad kunne være mere oplagt end at løse et vaskeægte mordmysterie i Københavns gader?

Efter at være blevet inddelt i 5 hold blev vores medarbejdere præsenteret for mysteriets regler – og formanet om konsekvenserne af at bryde dem.

For det første blev det dem forbudt at anvende GPS’en på deres mobiler til at finde vej i jagten på ledetråde ude i bybilledet.

I stedet blev de på mobilen udstyret med et bykort og løbende ledetråde, som de i fællesskab måtte forsøge at tyde korrekt.


Som de fleste ved, så er vejsansen ikke den stærkeste, når ens glas med jævne mellemrum er blevet tømt og fyldt igen i løbet af dagen.

Men alle som én tog udfordringen op og drog afsted ud i skumringen, så de kunne blive de første til at løse alle gåderne og være tilbage igen på slaget 22:45.

For hvis bare de kom så meget som ét minut for tidligt eller sent, ville der blive uddelt strafpoint.

Og hvis der er noget, som vores medarbejdere sætter en ære i, så er det overholdelse af deadlines.   

Som dokumentation fik vores medarbejdere besked på at tage en selfie ude ved de forskellige poster, inden de fik udleveret næste ledetråd. 



Efter et par underholdende timer, hvor der både blev anvendt lidt kreativt sprogbrug samt udvist lidt forvirring i forhold til retningerne nord og syd, kunne det vindende hold stikke af med æren.
Aftenen blev rundet af på Hviids Vinstue, hvor der blev snakket og grint  og der blev sat punktum for endnu et vellykket arrangement.


Seneste projekter

Af Camilla Hunter 7. april 2025
Spændende renoveringsprojekt på Glostrupparken i Glostrup, hvor en almen boligbebyggelse skal have en tiltrængt opgradering og energioptimering.
Af Camilla Hunter 4. april 2025
BAUNEBJERGHUSE – MODERNE RENOVERING MED RESPEKT FOR HISTORIEN Hos Ole Jepsen A/S er vi stolte over at stå i spidsen for renoveringen af Baunebjerghuse i Humlebæk, en attraktiv bebyggelse fra 1970 administreret af Humlebæk Boligselskab. Med respekt for bygningernes oprindelige karakter, skaber vi i tæt samarbejde med Rådgiver og bygherre en moderne boligstandard, der giver værdi for både beboere og miljø. Projektet omfatter en omfattende energirenovering af 116 boliger fordelt på 11 blokke i halvandet plan, hvor trivsel, bæredygtighed og komfort er i centrum. Arbejdet bygger på en nøje udarbejdet helhedsplan, der adresserer udfordringer med indeklima, fugt og energioptimering. Renoveringen indebærer bl.a. efterisolering af gavle, lofter, skunke og facader samt etablering af nye lavenergi-vinduer og omfangsdræn, der effektivt beskytter mod fugtskader. For at sikre et sundt og behageligt indeklima udskiftes boligens ventilationssystemer og tekniske installationer, mens gavlboligerne, der tidligere var udfordret af fugt og skimmel, gennemgår en omfattende renovering med miljøsanering, nye kvalitetskøkkener samt robust gulvkonstruktion med isolering og fugtspærre. Vi prioriterer beboernes trivsel højt og har derfor tilknyttet en beboer- og genhusningskoordinator, som sikrer, at byggeriet gennemføres smidigt med minimal påvirkning af hverdagen. Når vi afleverer projektet i 2026, vil Baunebjerghuse stå som et bæredygtigt, sundt og attraktivt boligområde – en tidssvarende renovering med respekt for arkitekturen og beboernes daglige liv.  Vi glæder os til at føre endnu et vellykket projekt i mål og fortsætte vores gode samarbejde med bygherre, arkitekter, rådgivere og håndværkere, der deler vores passion for kvalitet og ordentlighed.
Af Camilla Hunter 25. marts 2024
ESPERGÆRDE GYMNASIUM & HF: OMBYGNING OG TILBYGNING AF EKSISTERENDE GYMNASIUM I perioden 2020-2021 gennemførte vi som hovedentreprenør 3 byggeprojekter for Gymnasiefællesskabet. Projekterne blev udført på Rungsted Gymnasium, Borupgaard Gymnasium og Espergærde Gymnasium & HF. En af de mest spændende opgaver var på Espergærde Gymnasium & HF, hvor vi udvidede den eksisterende bebyggelse med en ny tilbygning på 633 m 2 samt en flot forbindelsesgang til den tilstødende bygning H. Både tilbygning og forbindelsesgang blev opført i betonelementer og mursten. Som hovedentreprenør stod vi for projektledelse, byggestyring og koordinering med gymnasiets drift og brugere. Gymnasiet var i fuld drift, mens byggeriet blev udført. Projektet involverede flere komplekse nybygsarbejder, herunder nedrivning, fundamenter, facader, tag, vinduer, døre, toiletter, ventilationsanlæg og tekniske installationer. Hertil blev der også udført ny befæstning og beplantning i de nærliggende udendørsarealer. Den nye tilbygning indeholder 4 klasseværelser, fællesarealer, toiletter, teknikrum samt et flot og rummeligt atrium. Til overfladerne er der valgt rå beton, varmt højkantsparket i egetræ samt mønstrede akustikvægge i træbeton. Fælles for alle materialerne er, at de enten udfordrer eller leger med sanserne, hvortil de med lethed kan inkorporeres i den daglige naturvidenskabsundervisning. Med henblik på et sundt indeklima samt et minimalt energiforbrug blev der udført nye installationer for afløb, brugsvand, varme og el samt etableret ny ventilation i tilbygningen. Hertil blev vægge, lofter og tage også isoleret udførligt.  For at sikre en hensynsfuld proces for gymnasiets 1150 elever og 120 ansatte var vi i daglig dialog med skolens drift og ledelse omkring projektets stade og kommende arbejder. Der blev bl.a. indgået aftale om, at vi kunne bruge dele af gymnasiets udearealer til midlertidig skuropbevaring og materialeleverancer. Af hensyn til sikkerheden blev der opsat hegn, skiltning og afdækning ved igangværende byggeaktiviteter, så kontaktfladerne mellem byggeriet og gymnasiets aktive områder blev begrænset mest muligt. Af hensyn til skolens elever var vi meget opmærksomme på, at særligt støjende arbejder blev afviklet uden for eksamensperioderne.