DET ER OFTE DE SMÅ TING, DER SKABER DEN STØRSTE EFFEKT

SÅDAN NÅR VI VORES MÅL FOR 2023:

DET ER OFTE DE SMÅ TING, DER SKABER DEN STØRSTE EFFEKT


Hvor ville du afholde et medarbejderseminar, hvis du ønskede at skabe de bedste rammer for en værdiskabende og sammenholdsfremmende oplevelse? Hvis du spørger Ole Jepsen A/S, er svaret soleklart: i en spejderhytte.

 

I snart 10 år har Ole Jepsen A/S haft tradition for at afholde sit årlige medarbejderseminar i Høbjerghus, der er hjemsted for en ca. 25 år gammel spejderhytte indrettet med både sovesale, fælleslokaler samt et stort udeareal. Igennem tiden har spejderhytten været med til at byde velkommen til både velkendte og nye ansigter, givet inspiration til nye medarbejder- og virksomhedstiltag samt lagt lokaler til konkurrencer, fællesmiddage og socialt samvær. Og derfor var det også på sin plads, at spejderhytten igen i år fik lov til at danne rammerne for Ole Jepsen A/S’ medarbejderseminar 2023.

 

Hensigten med årets medarbejderseminar var som vanligt at gøre status på det foregående år samt at præsentere udviklingsplanen for det igangværende 2023. Og det er en ambitiøs plan, Ole Jepsen A/S har udarbejdet. En ambitiøs plan forankret i realistiske analyser af både nuværende og potentielle markedsudviklinger, der tilgodeser vores medarbejderes kompetencer, viden og erfaringer. Vi er derfor heller ikke i tvivl om, at vi nok skal komme i mål. Men det kræver, at vi selv tør gå i spidsen for udviklingen. 

  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button

AL FORANDRING SKAL BEGYNDE ET STED

- SÅ HVORFOR IKKE MED OS SELV?

VI HAR SELV MAGTEN TIL AT SKABE FORANDRINGER


Et af medarbejderseminarets helt store emner var, hvad vi selv kan gøre i vores arbejde og dagligdag for at sikre, at vi kommer i hus med vores målsætninger.

 

I den anledning var foredragsholder Henrik Dresbøll blevet inviteret til at holde et oplæg om adfærd, kommunikation og nudging. Målet var at give os nogle nye ideer og værktøjer, som vi selv kunne bruge til at skabe de forandringer, vi ønsker at se. For som Henrik påpegede, så kan selv de små ting skabe store effekter - men det kræver, at vi bliver bevidste om vores egen adfærd og har viljen til at bryde med vores vante - og ikke altid helt rationelle - mønstre.

 

Efter Henriks foredrag satte vi os derfor sammen i grupper for at tale om, hvor vi selv så de største muligheder for at implementere nye adfærdsmønstre i vores daglige arbejde og dermed skabe større værdi for os selv, vores kunder og vores samarbejdspartnere. Det mundede ud i mange gode forslag, der allerede nu er begyndt at blive omsat til praksis. For selvom det ikke er al forandring, der finder sted hen over natten, så sker der ingenting, før vi selv aktivt begynder at arbejde med os selv og handle på de mål, vi har sat os. 


  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button
  • Slide title

    Write your caption here
    Button

VI ER STÆRKEST, NÅR VI STÅR SAMMEN


Hvis der er noget, som Ole Jepsen A/S har investeret i igennem årene, så er det at samle vores medarbejdere – både i relationen, arbejdet og målsætningen. En virksomhed er nemlig kun så stærk som de mennesker, der bærer den. Og derfor er det også vigtigt, at vi støtter hinanden, løfter i flok og finder styrke i de ting, der både forener og adskiller os.

 

Der er ingen tvivl om, at Ole Jepsen A/S’ medarbejderseminar har bidraget til at styrke det kollegiale fællesskab. Det er nemlig fast tradition, at man efter dagens oplæg, gæsteforelæsninger og gruppearbejder også spiser middag sammen, hvorefter resten af aftenen som oftest ender med at byde på både musik, konkurrencer og masser af morskab. Og for Ole Jepsen A/S er værdien af denne del af medarbejderseminaret uvurderlig. Det er nemlig her, at det for alvor bliver tydeligt, at Ole Jepsen A/S er én stor virksomhed, om end vores medarbejdere til dagligt er fordelt rundt på vores byggepladser og kontor.

NÅR DET GÆLDER DET GODE SAMARBEJDE, ER REJSEN LIGE SÅ VIGTIG SOM DESTINATIONEN 


I Ole Jepsen A/S tillægges det gode samarbejde stor betydning - og det gælder både i forhold til det interne samarbejde i virksomheden og det eksterne samarbejde med vores kunder, underentreprenører, leverandører og øvrige interessenter. Derfor var der på medarbejderseminaret også stort fokus på, hvordan vi kunne styrke både eksisterende og fremtidige relationer. For selvom vi allerede gør meget for at fremme en åben og sund kommunikation, så er vi altid på jagt efter nye tiltag, der kan generere endnu mere værdi for os selv og vores partnere.

 

For Ole Jepsen A/S er det gode samarbejde nemlig ikke kun et mål, men en proces. Og som enhver anden proces er det vigtigt at pleje og løbende følge op på samarbejdet for at sikre, at alle parter er tilfredse samt lige investeret i at få løst de opgaver, der nu engang skal løses.

 

Når Ole Jepsen A/S ser fremad i 2023, er det således med fornyet energi samt en jernfast vilje til at nå de mål, der i fællesskab er blevet defineret ved årets medarbejderseminar. Vi glæder os til dele og fejre vores succeshistorier, når vi fremadrettet sætter endnu større fokus på værdiskabelse, procesoptimering, samarbejde, salg og relationer. 


Seneste projekter

Af Camilla Hunter 7. april 2025
Spændende renoveringsprojekt på Glostrupparken i Glostrup, hvor en almen boligbebyggelse skal have en tiltrængt opgradering og energioptimering.
Af Camilla Hunter 4. april 2025
BAUNEBJERGHUSE – MODERNE RENOVERING MED RESPEKT FOR HISTORIEN Hos Ole Jepsen A/S er vi stolte over at stå i spidsen for renoveringen af Baunebjerghuse i Humlebæk, en attraktiv bebyggelse fra 1970 administreret af Humlebæk Boligselskab. Med respekt for bygningernes oprindelige karakter, skaber vi i tæt samarbejde med Rådgiver og bygherre en moderne boligstandard, der giver værdi for både beboere og miljø. Projektet omfatter en omfattende energirenovering af 116 boliger fordelt på 11 blokke i halvandet plan, hvor trivsel, bæredygtighed og komfort er i centrum. Arbejdet bygger på en nøje udarbejdet helhedsplan, der adresserer udfordringer med indeklima, fugt og energioptimering. Renoveringen indebærer bl.a. efterisolering af gavle, lofter, skunke og facader samt etablering af nye lavenergi-vinduer og omfangsdræn, der effektivt beskytter mod fugtskader. For at sikre et sundt og behageligt indeklima udskiftes boligens ventilationssystemer og tekniske installationer, mens gavlboligerne, der tidligere var udfordret af fugt og skimmel, gennemgår en omfattende renovering med miljøsanering, nye kvalitetskøkkener samt robust gulvkonstruktion med isolering og fugtspærre. Vi prioriterer beboernes trivsel højt og har derfor tilknyttet en beboer- og genhusningskoordinator, som sikrer, at byggeriet gennemføres smidigt med minimal påvirkning af hverdagen. Når vi afleverer projektet i 2026, vil Baunebjerghuse stå som et bæredygtigt, sundt og attraktivt boligområde – en tidssvarende renovering med respekt for arkitekturen og beboernes daglige liv.  Vi glæder os til at føre endnu et vellykket projekt i mål og fortsætte vores gode samarbejde med bygherre, arkitekter, rådgivere og håndværkere, der deler vores passion for kvalitet og ordentlighed.
Af Camilla Hunter 25. marts 2024
ESPERGÆRDE GYMNASIUM & HF: OMBYGNING OG TILBYGNING AF EKSISTERENDE GYMNASIUM I perioden 2020-2021 gennemførte vi som hovedentreprenør 3 byggeprojekter for Gymnasiefællesskabet. Projekterne blev udført på Rungsted Gymnasium, Borupgaard Gymnasium og Espergærde Gymnasium & HF. En af de mest spændende opgaver var på Espergærde Gymnasium & HF, hvor vi udvidede den eksisterende bebyggelse med en ny tilbygning på 633 m 2 samt en flot forbindelsesgang til den tilstødende bygning H. Både tilbygning og forbindelsesgang blev opført i betonelementer og mursten. Som hovedentreprenør stod vi for projektledelse, byggestyring og koordinering med gymnasiets drift og brugere. Gymnasiet var i fuld drift, mens byggeriet blev udført. Projektet involverede flere komplekse nybygsarbejder, herunder nedrivning, fundamenter, facader, tag, vinduer, døre, toiletter, ventilationsanlæg og tekniske installationer. Hertil blev der også udført ny befæstning og beplantning i de nærliggende udendørsarealer. Den nye tilbygning indeholder 4 klasseværelser, fællesarealer, toiletter, teknikrum samt et flot og rummeligt atrium. Til overfladerne er der valgt rå beton, varmt højkantsparket i egetræ samt mønstrede akustikvægge i træbeton. Fælles for alle materialerne er, at de enten udfordrer eller leger med sanserne, hvortil de med lethed kan inkorporeres i den daglige naturvidenskabsundervisning. Med henblik på et sundt indeklima samt et minimalt energiforbrug blev der udført nye installationer for afløb, brugsvand, varme og el samt etableret ny ventilation i tilbygningen. Hertil blev vægge, lofter og tage også isoleret udførligt.  For at sikre en hensynsfuld proces for gymnasiets 1150 elever og 120 ansatte var vi i daglig dialog med skolens drift og ledelse omkring projektets stade og kommende arbejder. Der blev bl.a. indgået aftale om, at vi kunne bruge dele af gymnasiets udearealer til midlertidig skuropbevaring og materialeleverancer. Af hensyn til sikkerheden blev der opsat hegn, skiltning og afdækning ved igangværende byggeaktiviteter, så kontaktfladerne mellem byggeriet og gymnasiets aktive områder blev begrænset mest muligt. Af hensyn til skolens elever var vi meget opmærksomme på, at særligt støjende arbejder blev afviklet uden for eksamensperioderne.